Wedstrijdverslag Grol – Elo United

geplaatst in: Wedstrijden | 0

Zondag 17 november mochten we spelen tegen Elo United te Hengelo. Ons team bestaat uit Dennis, Edo, Anke en daarnaast spelen wisselend drie dames uit Borculo, een dame of inval heren uit Eibergen mee. We trainen dit seizoen samen met de badminton verenigingen uit Eibergen, Borculo en Neede. Dit omdat de verenigingen kleiner worden en het lastig is om een trainer te vinden.

Rianne (tweede van links op de foto) – die al bijna alle wedstrijden meegespeeld heeft – werd opgehaald door Dennis. Anke en Edo reden samen, en zoals al vaker is voorgekomen, stonden ze in de verkeerde sporthal te Hengelo.

Nadat ze vijf minuten te laat de goede sporthal gevonden hadden, begonnen Anke en Rianne aan de dames dubbel. Deze werd ruim gewonnen.

Dennis startte met zijn herenenkelspel en wist deze te winnen in een derde set.

Hierna was Anke aan de beurt met haar enkel, die het punt aan de tegenstander gaf. Rianne wist haar enkel in een tweede set te winnen. Rianne en Edo speelden de mix in een spannende derde set, 21-19, 19-21 en 20-22. De winst was voor Groenlo.

Dennis en Anke verloren de mix. Jammer, vooral de tweede set speelden we lekker en hadden veel rally’s. Een derde set hadden we graag gespeeld.

Edo verloor zijn enkel en de heren dubbel werd wederom in een spannende wedstrijd door Groenlo gewonnen met 21-19, 22-24 en 15-21.

Eindscore 3-5, winst voor BV Grol. Volgende wedstrijd spelen we uit op maandag 25 november tegen Shuttle-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *