Badmintonverenigingen Berkelland en Oost Gelre trainen voortaan samen

geplaatst in: Algemeen | 0

gezamenlijke training badmintonMet ingang van het seizoen 2019/2020 zijn de badmintonverenigingen van Berkelland en Oost Gelre gestart met een unieke samenwerking.

De spelers en speelsters van de verenigingen BC Yapton (Eibergen), BC Babo (Borculo), BV Dynamo (Neede) en BV Grol (groenlo) trainen voortaan gezamenlijk.

“De kop is eraf”, aldus Marc Tiellemans, voorzitter BC Yapton uit Eibergen na afloop van de eerste badmintontraining van het seizoen op 11 september 2019. “Vanaf nu zal elke week op de woensdagen, om-en-om in Groenlo en Eibergen, samen worden getraind om de techniek en het wedstrijdspel te verbeteren zodat met de ook gezamenlijk gevormde competitieteams gestreden kan worden voor goede resultaten.”

Jeugdspelers en senioren

Woensdags staan om 19 uur de jeugdspelers klaar voor hun training onder leiding van trainer Elles Horsselenberg (rechts op de foto in het paarse shirt). Aansluitend starten de senioren om 20 uur met hun training.

De enthousiaste groep moest bij de eerste conditie- en krachttrainingen van het seizoen wel even doorbijten. Maar de spelers en speelsters van BC Yapton, BC Babo, BV Dynamo en BV Grol hebben samen hun beste been (ook letterlijk op instructie van Elles) voorgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *