Orion3 uit

geplaatst in: Uncategorized | 0

Onze derde wedstrijd van de voorjaarscompetitie uit naar Enschede. Ons hele team bestaat uit , Dennis, Maurice, Marco, Mirian, Karina en Anke. We speelden vanavond met het sterkst opgestelde samenstelling van ons team, Marco, Maurice, Mirian en Anke (jarenlange onderlinge ervaring).

Anke was de chauffeur, nadat er druk was geappt hoe laat we gaan rijden (en dit nog niet iedereen snapt of leest), op weg naar Enschede via een omweg door heel Eibergen heen om beide heren op te halen die achter in de auto mogen. Beide heren hebben een andere kijk op hoe hard je mag en kan rijden, dit ook blijven benoemen en navigeren de chauffeur. Helemaal eens zijn ze het niet, waar de een zegt “rechts af, zegt de ander linksaf”. Maar gelukkig zit Mirian voorin, ze weet de weg. Onderweg in de auto wordt er gezellig bijgekletst (zodat Anke en Maurice dit niet op de baan meer hoeven te doen tijdens het spel) en wordt de kledinglijn van het seizoen besproken.

In Enschede aangekomen nog snel een bakje koffie met de nodige paaseieren, waarna we kunnen beginnen met de wedstrijden.

De dubbel van Maurice en Marco loopt niet zo lekker, of ze nou even weer even moeten wennen aan elkaar, Maurice teveel kletste, Marco ze niet allemaal zag, of dat ze zenuwachtig werden van Pien die ons wel kwam aanmoedigden, en werd verloren in een tweede set.

De dubbel van Anke en Mirian liep daarentegen goed. De tegenstanders hadden moeite met de hoge service en de winst ging met 5-21 en 8-21 naar Groenlo.

Hierna de mixen. Maurice en Anke wisten deze te winnen met 16-21 en 20-22, net geen derde set (even concentreren en niet kletsen), Marco en Mirian verloren de mix met 21-18 en 22-20. Tussenstand van 2-2.

Op naar de laatste mixen. Marco en Anke moesten deze in een derde set spelen. Het was lang gelden dat ze samen op de baan stonden en Marco moest even wennen aan alle shuttles die Anke niet pakte, of wel een poging deed, een stap deed, maar alsnog Marco de eer liet om te slaan, die deze kans net niet benutte. De winst was wel voor Grol.

Maurice en Mirian wisten te winnen in een tweede set, eind stand 4-2 voor Grol.

In de kantine nog een drankje, hapje en paaseitjes en op naar Groenlo, waarbij Mirian ons erop wees om eerst nog even van het toilet gebruik te maken zodat we onderweg niet hoefden te stoppen.

Op naar de thuiswedstrijd volgende week woensdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *