Winst voor BV Grol 1 in Winterswijk

geplaatst in: Wedstrijden | 0

STREEKGIDS – Op zondag 16 december moesten we uit tegen ’t Pluumke te Winterswijk, vroeg in de ochtend om 9 uur. Niet ons favoriete tijdstip. Thuis hadden we tegen henmet 7-1 gewonnen, maar Pluumke had een andere dame en heer ingezet en bij BV Grol had Dennis een blessure aan zijn linker schouder.

We startten met de heren en dames dubbel, bij de heren Dennis en Edo werd deze vrij gemakkelijk gewonnen met 9-21 en 17-21. Bij de dames was de wedstrijd iets spannender, de eerste set was 18-21 en bij de tweede set stonden ze met 20-17 achter. Door minder te kletsen, meer concentratie werd deze set toch nog gewonnen door BV Grol met 20-22.  Hierna de enkels, Dennis moest zijn enkel weggeven aan Pluumke, Edo wist deze te winnen. Sanne speelde een mindere wedstrijd, andere shuttle en kwam hierdoor niet in haar spel en verloor de enkel. Anke wist de enkel te winnen 14-21 en 16-21.

Tussenstand 2-4 voor BV Grol, op naar de dubbels. Dennis en Sanne speelden een goede wedstrijd samen en wisten deze te winnen in een tweede set, Edo en Anke hadden een derde set nodig om te winnen. Eindstand 2-6 voor BV Grol 1, waarmee we op de tweede plaats blijven staan, vier punten verschil met de koploper.