Wedstrijdverslag Badmintonvereniging Grol

geplaatst in: Wedstrijden | 0

STREEKGIDS – Woensdag 5 december speelden we thuis tegen Varsseveld. De vorige keer hadden we 4-4 gespeeld, beloofde een spannende avond te worden.
De heren begonnen met de enkel, Dennis wist deze te winnen in een tweede set met 21-18 en 21-14, een lekker begin.

Helaas moest Edo de punt aan de tegenstander geven. Hierna waren de dames aan de beurt. Sanne wist nadat ze warm was de enkel ruim te winnen, Anke jammer genoeg niet.

Tussenstand 2-2. De heren dubbel werd in een spannende derde set beslist in het voordeel van Groenlo, de dames wonnen de dubbel met 21-10 en 21-8. De mix van Dennis en Sanne werd in een tweede set gewonnen, Edo en Anke hadden hiervoor een derde set nodig, maar ook deze punt ging naar Groenlo. Eindstand 6-2 voor BV Grol, waarmee we van de derde plaats naar de tweede plaats stijgen. Volgende wedstrijd spelen beide teams op zondag 16 december tegen Pluumke 67 te Winterswijk.

De heren dubbel werd in een spannende derde set beslist in het voordeel van Groenlo, de dames wonnen de dubbel met 21-10 en 21-8. De mix van Dennis en Sanne werd in een tweede set gewonnen, Edo en Anke hadden hiervoor een derde set nodig, maar ook deze punt ging naar Groenlo.

Eindstand 6-2 voor BV Grol, waarmee we van de derde plaats naar de tweede plaats stijgen.

Volgende wedstrijd spelen beide teams op zondag 16 december tegen ’t Pluumke 67 te Winterswijk.