BV Grol – LBC 72

geplaatst in: Wedstrijden | 0

STREEKGIDS – Woensdag 14 november moesten beide teams van de badmintonvereniging BV Grol thuis tegen het altijd gezellige LBC 72 te Lichtenvoorde.

Team 1, bestaande uit Dennis, Edo, Sanne en Anke speelden tegen LBC 72 2. LBC 2 staat op dit moment bovenaan in de competitie, Grol 1 staat als tweede. We hebben vaker tegen elkaar gespeeld en wisten dat het niet makkelijk zou gaan worden. De heren begonnen aan hun enkel, Dennis wist deze te winnen, Edo verloor de enkel. Hierna mochten de dames, Sanne verloor haar enkel, maar was goed warm gespeeld en Anke won haar enkel nipt met 21-13 en 24-22. Beide dubbels werden door Grol gewonnen. Als laatste de mixen, de eerste mix met Dennis en Sanne werd gewonnen in en spannende derde set, de mix van Edo en Anke verloren in een tweede set. Eindstand 5-3 voor BV Grol 1 en blijven op de tweede plaats staan in de competitie.

Team 2, bestaande uit Maurice, Dave, Mirian en Cindy speelden tegen LBC 72 4. Ze begonnen met de beide dubbels. De heren verloren nipt, de dames wisten de dubbel ruim te winnen. Hierna de enkels, Maurice won deze in een spannende derde set, Dave moest de punt aan de tegenstander geven. Met de dames enkel wist Cindy deze te winnen, Mirian verloor de enkel. Tussenstand 3-3. Beide mixen waren erg spannend, en moesten in een derde set gespeeld worden. Jammer genoeg beide net niet gewonnen. Eindstand 3-5, winst voor LBC. Grol 2 staat met deze drie punten voorlopig wel op de eerste plaats in de competitie.