BV Grol 1 – Didam BC 5

geplaatst in: Wedstrijden | 0

STREEKGIDS – Woensdag 3 oktober speelde BV Grol 1 tegen Didam BC 5. De dames mochten deze keer beginnen met hun enkel omdat er een heer van Didam later kwam.

Sanne speelde een spannende, intensieve wedstrijd met veel rally’s en wist deze in een drie setter te winnen. Anke verloor de eerste set, maar was hierna goed warm gespeeld en won de tweede en derde set. Ondertussen was de eerste heer van Didam gearriveerd en konden de heren starten met hun enkel. Dennis mocht tegen een heer spelen die uit de hoofdklasse kwam. Heeft een leuke wedstrijd gespeeld, kon goed meekomen, maar net niet gewonnen. Edo heeft de enkel gewonnen in een twee setter. Tussenstand, 3-1 voor Grol.

De heren dubbel werd gewonnen in een twee setter, de dames verloren de eerste dames dubbel net, met 20-22. Hierna de service aangepast, waarna de tweede en derde set vrij makkelijk gewonnen werd.

Als laatste de mixen, Dennis en Sanne speelden een spannende mix, wonnen deze in een derde set. Edo en Anke wisten de mix ook te winnen.

Eindstand na vier drie setters gespeeld te hebben tegen een zeer jong team uit Didam, 7-1 voor BV Grol.