Text Size
ma, nov 19, 2018
Inhoud

Welkom bij de Badminton Club "B.V. GROL".

Badminton kan men recreatief en in competitie verband spelen. Het is een sport om "lekker" bezig te zijn en daarom geschikt voor jong en oud. Doe je het in verenigingsverband, dan tref je ook nog een hoop gezelligheid aan.

Het doel van de club is: iedereen, jong en oud, enthousiast te maken voor het badminton.

Dit is wat B.V. GROL je kan bieden. Vanaf 8 jaar kan iedereen lid worden.

Er is een actieve jeugd groep, een sportieve senioren groep en ....niet te vergeten een zeer enthousiaste recreanten groep. Een groot deel van de leden speelt recreatief. Daarnaast wordt er in wedstrijdverband competitie gespeeld.

Verder is er minstens 1 keer per jaar een feestavond. Zijn er verschillende uitwisselingen met andere clubs. En niet te vergeten... een gezellige kantine waar je tot in de late uurtjes mag nakletsen.

Heb je interesse, kijk dan eens bij speeltijden om de ruime speel-mogelijkheden te zien, er is vast een tijd bij die je past. Breng ook eens een bezoek aan een van de ochtend of speelavonden, neem sportschoenen mee dan kan je meteen eens kennismaken. Rackets hebben we liggen, dus die hoef je niet mee te nemen. De eerste drie keer mag je gratis meespelen!

Heb je vragen of opmerkingen neem contact op met het secretariaat van "B.V. GROL"

Secretariaat "B.V. GROL"

Extra

Statistieken

Leden : 4
Artikelen : 53
Weblinks : 8
Artikelen bekeken hits : 378403

Online

We hebben 12 gasten online

Copyright

Copyright © 2018 bvgrol. Alle rechten voorbehouden.
DutchJoomla! is gratis open source software vrijgegeven onder de GNU/GPL Licentie.