Shuttle Toernooi – 24 november 2019 (klik hier voor meer informatie)

Welkom bij B.V. Grol en leuk dat je even komt kijken!

Badminton kan men recreatief en in competitieverband spelen. Het is een sport om ‘lekker’ bezig te zijn en daarom geschikt voor jong en oud. Doe je het in verenigingsverband, dan tref je ook nog een hoop gezelligheid aan.

Het doel van de club is; iedereen, jong en oud, enthousiast te maken voor het badminton.

Dit is wat B.V. Grol je kan bieden. Vanaf 8 jaar kan iedereen lid worden.

Er is een actieve jeugd groep, een sportieve ‘woensdagmorgen’ groep, waar de leeftijd varieert van 35 tot 80 jaar. In deze groep speelt een ieder op zijn/haar niveau en zijn de inzet en het enthousiasme erg groot… Maar ook niet te vergeten; een zeer enthousiaste recreanten groep. Een groot deel van de leden speelt recreatief. Daarnaast wordt er in wedstrijdverband competitie gespeeld.

Verder is er minstens 1 keer per jaar een feestavond. Zijn er verschillende uitwisselingen met andere clubs. En niet te vergeten… een gezellige kantine waar je tot in de late uurtjes mag nakletsen.

Heb je interesse, kijk dan eens bij speeltijden om de ruime speel-mogelijkheden te zien. Er is er vast een tijd bij die je past. Breng ook een een bezoek aan een van de -ochtend of speelavonden. Neem sportschoenen mee, dan kan je meteen eens kennismaken. Rackets hebben we liggen, dus die hoef je niet mee te nemen. De eerste drie keer mag je gratis meespelen!

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met het secretariaat van B.V. Grol.